Sök:
 

Bäste flugfiskare!
Danielsson firar 25 års jubileum, tiden går fort. När man ser tillbaka på vad vi har åstadkommit så är det inte så litet. När Original rullen presenterades i början på 80-talet så hade vi lite aning om att en ny världs-norm för flugfiske rullar skapades. Large Arbor eller storspole rullen är numera den dominerande typen av flugfiske rullar, härstammande ifrån Original rullen.

Sedan dess har vi på Danielsson Flyreels skapat rullar med samma bas koncept som orginal, vi använder bara olika varianter av teknologi för att nå vårt mål.
Vad är då vårt mål, eller anledningen till att vi existerar?
Vi eftersträvar alltid att skapa rullar som har ett verkligt berättigande, en reell funktion som ger fördelar till oss som fiskar. Rullar som vi kan lita på när det verkligen gäller.
Detta koncept fungerar bra för oss, vi får mycket uppskattning från fiskare världen över, personer som ofta äger ett flertal av våra rullar och fiskar under svåra förhållanden. Nöjda fiskare som bekräftar vår kvalitet och funktion ger oss inspiration inför framtiden. Vi har rätt filosofi och kommer att fortsätta med denna.

Inspiration & feedback som ni ger oss är anledningen till att vi nu kan presentera det senaste inom Danielsson teknik/filosofi. Dessa rull serier är ytterligare en revolution när det gäller funktion och mervärde. Känslan av att vi lyckats tillverka så fantastiska rullar är överväldigande, vi är mycket stolta.

Det är med stort nöje vi kan pressentera F3W, L5W samt H5D.
Rullar som verkligen reflekterar vår filosofi om funktion & kvalitet.

Danielsson. Made in Sweden.