Sök:
 

Om HeaterMeals
HeaterMeals är en serie förpackad mat med en patenterad  självvärmande teknologi.
Utan elektricitet eller öppen eld kan HeaterMeals tillhandahålla  "varm mat närsomhelst, vartsomhelst".

Perfekt för alla - sportfiskare, jägare, motorcyklister och för grusbusare som hellre käkar i skogen än på macken. Allt du behöver ingår i förpackningen, måltid, värmare och bestick.

Maten tillverkas av välkända och välrenommerade Crosse Blackwell i Storbrittanien. Maten är välsmakande och recepten är utformade så att dom passar den skandinaviska marknaden.
Eftersom produkten är helkonserv används inga konserveringsmedel. Omsorgsfullt lagad mat som är färsk och färdig att värma och äta utan att behöva förvaras i kyla.

Maten är av högsta kvalitet och väl utvald för att ge bästa smak och näring, passar alla åldrar i alla lägen.

Hållbarhet och förpackning
HeaterMeals är en helkonserv och behöver därför inte förvaras i kylskåp.
Tillverkningsprocessen påminner mycket om den för konservburkar, men istället för en metallburk, så är maten i HeaterMeals packad, tillagad, värmd och serverad i en mer modern förpackning.

Måltidsförpackningen är flexibel och hållbar vilket gör att den passar utmärkt att bära med på utomhusaktiviteter av alla slag. Enkel att få ner i fickan eller ryggsäcken.
Hållbarhetstiden är lång, vi har testat mat som har förvarats i över 10 år och den är fullt ätbar.
Dock börjar smak och färg försämras efter ca 3 år och därför är produkterna från leverantören framstämplade 3 år från produktionsdatum. (Dock kan du få mat med kortare datum pga transport och lagerhållning hos leverantör/butik.)

Allt ingår i en HeaterMeals förpackning, måltid, bestick och matvärmare.

Värmaren
Ingen spis, inget vatten, ingen elektricitet, inga problem. Med HeaterMeals kan du servera varm mat vartsomhelst, närsomhelst. Det är tack vare den patenterade värmaren från Trutech som gör detta möjligt. Använd av USAs militär sedan 1998 och tillverkad i över 1,5 miljard exemplar.

Värmaren har en 100% funktion, rätt använd och rätt aktiverad. Detta kombinerat med låg vikt och fantastisk effektivitet gör den så populär och välanvänd världen över.
Värmaren är giftfri och kan kastas i sopor för brännbart efter användning. Avger inga lågor och kräver ingen elektricitet. Det finns 2 olika sorters värmare och den som vi marknadsför aktiveras av det medföljande vattnet som finns i förpackningen.
Dom värmare som används av militär kan aktiveras av vilken vätska som helst.
Värmaren kallas även FRH (Flameless Ration Heater).

Se klipp här hur enkelt det är!
http://youtu.be/rraeEXmrqGY