Sök:
 

Det osannolika är faktiskt sant! Den nya tidens flytkläder!

Plaggen har mycket effektiva andningsegenskaper. Dvs att kondens och fukt går ut i ytterplagget.

Flytunderställen fungerar utmärkt som varma thermounderkläder i alla sammanhang. Användaren väljer själv vilka ytterkläder man vill ha utanpå beroende på aktivitet - exempelvis långfärdsskridskor, snöskoter, sportfiske, garnfiske, kanot, båt, segling, under torrdräkter och vadarbyxor. etc.

Flytunderkläderna Float Underwear har var för sig tillräcklig hög flytkraft oavsett vilka ytterkläder som används. För att fördröja nedkylning i kallt vatten rekomenderas att man både har thermoflytinnerbyxa och thermoflytinnertröja eller thermoflytinnerväst. Har man hamnat i vattnet är det mycket lättare att ta sig upp med dessa flytplagg jämfört med vanliga kläder och man bör behålla flytplaggen på till man har möjlighet att värma sig, därför att flytplaggen har en viss våtdräktsfunktion.

Flytunderställen kan hanteras i vatten precis som man själv vill. Man rör sig och simmar obehindrat i alla lägen. Barn och ej simkunniga kan i vissa situationer komplettera med en räddningsväst eller uppblåsbar väst. För att Du ska kunna känna dig säker och trygg med Flytunderklädernas funktion, rekommenderar vi alla att prova dom i vatten så snart tillfälle ges med valfria skalkläder utanpå. En människa klarar sig mycket kort tid i kallt vatten.

Float Underwear fungerar ungefär som en våtdräkt och ökar väsentligt överlevnadsmöjligheterna i kallt vatten.

* Extremt hög flytförmåga
* Unika patenterade andningsegenskaper
* Mycket smidiga
* Tjocklek 3 mm
* Mycket mjukt material, prasslar ej
* Storlekar från 6-8 år upp till 5XL
* Använd alltid skalplagg utanpå!

 

Thermotic Flytplagg - Innerväst
En mycket varm, lätt och smidig thermoflytinnerväst från Thermotic med mycket hög flytkraft och...
1 390:-
Thermotic Flytplagg - Innertröja
En mycket varm, lätt och smidig thermoflytinnertröja från Thermotic med mycket hög flytkraft och...
1 590:-