Sök:

Så handlar du:
1) Klicka i menyn till vänster på valfri kategori.
2) Välj därefter en vara du är intresserad av genom att klicka på den.
3) Nu visas en större bild av produkten samt mer detaljerad information.
4) Klicka på "lägg i kundvagn". Ändra sedan antalet varor i kundvagnen genom att ändra siffran i den vita rutan till önskat antal.
5) Fortsätt tills du har lagt alla önskade varor i varukorgen, klicka sedan på "Kassa".
6) Följ sedan anvisningarna för betalningen.
7) Prova sökfunktionen om du söker nån produkt/märke.

Fraktsätt: Då vi har avtal med DHL försöker vi skicka de flesta paket på detta sätt, vid tillfällen händer det dock att vi använder oss av Postnord och även Bussgods.

Fraktavgift:

Fraktavgiften är olika beroende på om vi skickar med brev eller postpaket. Tyngre/större varor skickas som postpaket med posten, DHL eller bussgods, är det mindre grejer skickar vi som brev. *Tillägg för skrymmande och tunga produkter (spön, sängar, stolar tex) tillkommer, bla om paketet är längre än 1,2m. Därför måste du välja detta tillägg på de produkter det finns som tillägg, de är då märkta med Xtra frakt. Kontakta oss för mer info innan du beställer om du har frågor om frakten.
OBS! * Vi förbehåller oss rätten att ej leverera om man som kund ej valt rätt leveranssätt, tex valt brev som leveranssätt fast det är uppenbart att det måste skickas som paket.

Priser:
Priserna i webshopen anges i SEK och inklusive 25% moms förutom 12% på mat och 6% på böcker.
 
Betalning:

PayPal:
Betala säkert över PayPal utan att ge ifrån dig ditt kortnummer till oss. Du behöver ett konto hos dem, om du inte har det ordnas det på www.paypal.com

Postförskott:
Vi skickar varor inom Sverige mot postförskott till en kostnad av 99 SEK. Fraktavgiften tillkommer om du inte kommit upp i fraktfritt belopp.

Swish/Förskottsbetalning:

Att betala varorna i förskott lönar sig då du undgår postförskottsavgift. Betalning med swish är även direkt och vi kan se pengarna omgående på kontot. Ange ditt namn eller ordernummer som avsändare så skickar vi varorna när pengarna kommit till oss. Betalning inom 7 dagar från orderdatum.
Swish: 1230336818   Bankgiro: 5596-1932

Klarna Checkout:
Med klarna konto kan du vid betalningstillfället själv välja hur mycket du betalar enligt Klarnas förmånliga basvillkor. Antingen allt på en gång eller lite varje månad. Men minst 1/24 av totalbeloppet och lägst 50 kronor. En uppläggningsavgift på 29 kronor per köptillfälle tillkommer i vissa fall.
Klarnas allmänna villkor hittar du på www.klarna.se

GDPR - General Data Protection Regluation:
Vi sparar följande persondata om våra kunder - som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Leverans:

Order behandlas normalt inom en vecka från orderdatum. Oftast samma eller nästföljande dag. Vid ev dröjesmål tar vi kontakt med kunden. Ej uthämtade varor faktureras med 250 SEK.

Ångerrätt:
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är obegagnad och returneras i oskadat skick och i förekommande fall i obruten originalförpackning. DVD-filmer ska returneras i obruten plastförpackning där sådan finns.
Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Ev postförskottsavgift återbetalas ej.

Allmänt:
Genom att du skickar iväg din order bekräftar du också köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Alla varor tillhör SportfiskePoolen AB till dess att vi erhållit full betalning. Priserna på en del av produkterna gäller endast i webshopen, ej i butiken.

Så här gör du för att returnera en vara:
- Kontakta oss på info@sportfiskepoolen.se
- Vi talar om för dig var du ska skicka varan samt vilka uppgifter vi behöver av dig.
- När returen/bytet är oss tillhanda och av oss godkänd betalar vi tillbaka pengarna eller skickar annan vara.

Miljöarbete:
Då vi källsorterar och återvinner det mesta i butiken innebär det för dig att du kan få varorna i kartong som tidigare använts - detta för att minska påverkan på miljön. Har du funderingar på vad vi mer gör för miljön är du välkommen att kontakta oss. Besök oss gärna även i butiken eller på www.sportfiskepoolen.se.

Luftvapen:
För köp av luftvapen krävs att du är 18år, välj betalning via Klarna där du anger personnummer. Vid annan betalning måste du skriva i personnumret i meddelande-rutan. Utan det skickar vi inga vapen.

Organisationsnummer och bolagsadress:
AB SportfiskePoolen i Uppsala
Kungsgatan 107a
753 18 Uppsala
Org.nr: 556638-7964

Kontakta oss:
E-post: info@sportfiskepoolen.se
Telefon: 018-104420